2012-05-25 07:35:52• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - munkája szép, de másra vágyik

Napi horoszkóp május 25.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy szép utazás terve körvonalazódik ki lassan a lelki szemei előtt. Ha nem akarja, hogy minden terve kútba essen, tegye is meg a szükséges előkészületeket. Foglaljon szállást, járművet, vegyen ki szabadságot, tervezzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne várja a sült galambot, hogy az élete majd magától szerencsés fordulatot vesz. Rengeteg a jó lehetősége, de nagyon fontos, hogy utána is járjon. Ne a gépekkel beszéljen. Most a személyességen van a hangsúly!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Őszinte pillanataiban be kell látnia: a munkája ugyan szép, és változatos is, mégis valami másra vágyna. Valami nagyon nagyot szeretne letenni az asztalra. Ehhez azonban meg kell teremtenie először is a magának való időt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sokan sokféle panasszal fordulhatnak önhöz. Néha szinte lelki szemétládának érzi magát. Csak annyit hallgasson meg, amennyit még a saját lelke sérülése nélkül el tud hordozni. Annak nincs értelme, ha ön is belerokkan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában egyre nagyobb hangsúlyt kap az életében az egészséges életmód. Újfajta diétával próbálkozna, de ehhez hiányzik az önkontroll. Mindjárt más lenne a helyzet, ha a párját is rá tudná venni. Együtt könnyebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sokat morfondírozik pénzügyi dolgokról. Az az igazság, hogy jobban kellene bíznia a jó sorsában. Most nemigen tud se spórolni, se többet keresni. De hamarosan minden jóra fordul. Legyen optimista!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön túl sokat aggódik, és épp az aggodalmaival teremti meg a félelme tárgyát. Ez kissé misztikusan hangzik ugyan, pedig nem az. Egyszerűen a viselkedésével hozza ki a másikból épp azt, akitől aztán jól félhet. Kell ez önnek?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy jelentős siker küszöbön áll az ön életében. Nem egyedül önmagának köszönheti azonban, hogy elérte azt, amit elért. Lehet, hogy sokan is vannak azok, akik ehhez a hátteret adták. Legyen hálás érte!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon érzi a tavaszt, tele van energiával, szerelemmel. Csak legyen valaki ön mellett, aki bírja erővel éppúgy, mint ön. Ha nincs, akkor a nagy erők rombolóvá is válhatnak. Igyekezzen minél hasznosabbra fordítani.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tele van jó ötletekkel, de valahogy mégis sorra hagyja őket elsikkadni. Pedig csak az ér valamit, amit meg is tud valósítani. Ha csak az álmait kergeti, mint színes pillangókat, az évek is lassan velük szállnak el.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sokat hibázik, csetlik-botlik az életében. Ön azonban az a fajta, aki minden hibájából tanulhat. Nincs elvesztegetett idő. Csak ne feledje a leckét, és legközelebb már ne kövesse el ugyanazokat a hibákat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hatalmas tettvágy buzog önben: de valami olyanra vágyik, amit a szabad ég alatt végezhet. Ha nem jutott önnek egy maréknyi krumpliföld se, akkor vegye a nyakába a hegyeket. Csúcsokra tör!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: